Home > Terms > Albanian (SQ) > klub nate

klub nate

Gjithashtu i njohur thjeshtë si klub, diskotekë ose disko është një vendngjarje argëtuese që zakonisht vepron deri natën vonë. Një klub nate dallohet zakonisht nga baret, pijetoret apo mejhanet sepse përmban një pistë vallëzimi dhe një kabinë DJ, ku DJ luan muzikë të regjistruar dance, hip hop, reggae dhe pop.

0
 • Categoria gramatical: noun
 • Sinónimo(s):
 • Blossary:
 • Actividade/ Sector: Bars & nightclubs
 • Category:
 • Company:
 • Produto:
 • Acrónimos-abreviatura:
Adicionar ao meu Glossário

O que quer dizer?

Precisa de iniciar sessão para iniciar uma discussão.

Terms in the News

Featured Terms

Tirana Translations
 • 4987

  Terms

 • 1

  Glossários

 • 4

  Followers

Actividade/ Sector: Physics Category: General physics

teoria e bing bengut

Current model of galactic evolution in which the universe was created from an intense and brilliant explosion from a primeval fireball.

Contribuidor

Contributors in Bars & nightclubs

Featured blossaries

Bar Drinks

Categoria: Food   1 10 Terms

Famous and Most Dangerous Volcanos

Categoria: Geography   1 5 Terms