Home > Terms > Albanian (SQ) > kalendari i burimeve

kalendari i burimeve

Një kalendar i ditëve të punës dhe ditëve të mospunës që përcakton ato data në të cilat çdo burim specifik është i papunë ose mund të jetë aktiv.  Zakonisht përcakton pushimet e burimeve specifike dhe periudha të burimeve-disponueshmërisë. Shih gjithashtu kalendarin e projektit.

0
Adicionar ao meu Glossário

O que quer dizer?

Precisa de iniciar sessão para iniciar uma discussão.

Terms in the News

Featured Terms

ilirejupi
  • 6304

    Terms

  • 0

    Glossários

  • 6

    Followers

Actividade/ Sector: Desportos Category: Basketball

top i vdekur

(basketball term) any ball that is not live; occurs after each successful field goal or free-throw attempt, after any official's whistle or if the ...

Contribuidor

Contributors in Business services

Featured blossaries

Basic Glossary of English-Romanian Legal Terms

Categoria: Law   1 1 Terms

Top 5 Airlines

Categoria: Viagem   1 5 Terms

Browers Terms By Category