Home > Terms > Albanian (SQ) > mbajtja e puntorëve

mbajtja e puntorëve

politikat organizative dhe praktikat e dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të punonjësve, dhe për të krijuar një mjedis që inkurajon punonjësit të mbesin të punësuar.

0
Adicionar ao meu Glossário

O que quer dizer?

Precisa de iniciar sessão para iniciar uma discussão.

Terms in the News

Featured Terms

Edita Llalloshi
  • 1052

    Terms

  • 0

    Glossários

  • 0

    Followers

Actividade/ Sector: Events Category: Awards

Globi i Artë

Njohja për përsosmëri në film dhe televizion, të paraqitur nga Shoqata Hollivudiane e Shtypit të Jashtëm. 68 Ceremonitë janë mbajtur që nga çmimet ...