Home > Terms > Albanian (SQ) > kalendari i burimeve

kalendari i burimeve

Një kalendar i ditëve të punës dhe ditëve të mospunës që përcakton ato data në të cilat çdo burim specifik është i papunë ose mund të jetë aktiv.  Zakonisht përcakton pushimet e burimeve specifike dhe periudha të burimeve-disponueshmërisë. Shih gjithashtu kalendarin e projektit.

0
Adicionar ao meu Glossário

O que quer dizer?

Precisa de iniciar sessão para iniciar uma discussão.

Terms in the News

Featured Terms

ilirejupi
  • 6304

    Terms

  • 0

    Glossários

  • 6

    Followers

Actividade/ Sector: Holiday Category: Unofficial holidays

Smokeout Great American

Observed every year since 1977, the Great American Smokeout takes place on the third Thursday of November. Sponsored by the American Cancer Society, ...

Contribuidor

Featured blossaries

Chinese Internet term

Categoria: Languages   1 2 Terms

Playing RPG Games

Categoria: Entertainment   1 1 Terms