Home > Terms > Albanian (SQ) > mbajtja e puntorëve

mbajtja e puntorëve

politikat organizative dhe praktikat e dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të punonjësve, dhe për të krijuar një mjedis që inkurajon punonjësit të mbesin të punësuar.

0
Adicionar ao meu Glossário

O que quer dizer?

Precisa de iniciar sessão para iniciar uma discussão.

Terms in the News

Featured Terms

BrigitaB
  • 8

    Terms

  • 0

    Glossários

  • 1

    Followers

Actividade/ Sector: Bars & nightclubs Category:

klub nate

Gjithashtu i njohur thjeshtë si klub, diskotekë ose disko është një vendngjarje argëtuese që zakonisht vepron deri natën vonë. Një klub nate dallohet ...

Contribuidor

Contributors in Business services

Featured blossaries

Canadian Real Estate

Categoria: Business   1 26 Terms

The Moon

Categoria: Geography   1 8 Terms

Browers Terms By Category