Home > Terms > Albanian (SQ) > klub nate

klub nate

Gjithashtu i njohur thjeshtë si klub, diskotekë ose disko është një vendngjarje argëtuese që zakonisht vepron deri natën vonë. Një klub nate dallohet zakonisht nga baret, pijetoret apo mejhanet sepse përmban një pistë vallëzimi dhe një kabinë DJ, ku DJ luan muzikë të regjistruar dance, hip hop, reggae dhe pop.

0
 • Categoria gramatical: noun
 • Sinónimo(s):
 • Blossary:
 • Actividade/ Sector: Bars & nightclubs
 • Category:
 • Company:
 • Produto:
 • Acrónimos-abreviatura:
Adicionar ao meu Glossário

O que quer dizer?

Precisa de iniciar sessão para iniciar uma discussão.

Terms in the News

Featured Terms

ilirejupi
 • 0

  Terms

 • 0

  Glossários

 • 6

  Followers

Actividade/ Sector: Astronomy Category: Galaxy

Fluskat e rruges se Qumeshtit

The two giant bubbles of high-energy gamma rays protruding from the Milky Way, each spanning 25,000 light-years across, roughly the size of the galaxy ...

Contribuidor

Featured blossaries

Christmas

Categoria: Religion   1 11 Terms

Facts About Black Holes

Categoria: Cinência   2 9 Terms